Algemeen

Wat heeft Buytewech-OOST U te bieden

Een professionele website is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Toch komt er, bij het ontwerpen, plaatsen en up-to-date houden van een website, meer kijken dan men vaak denkt. Wij leveren complete websites, al vanaf  500,- euro. Buytewech-OOST levert 'op maat gesneden' Content Management Systemen, zodat U zelf uw site kunt gaan onderhouden middels een simpele login op het internet. Wij werken o.a. aan zogenaamde freelance opdrachten, uitéénlopend van fotobewerkingen tot het ontwerpen van databases. Graag maken we het voor U aantrekkelijk en transparant wat betreft uw toekomstige website en geven wij U vóóraf een nauwkeurige indicatie wat betreft de totale kosten. Kortom, de invloed van de klant blijft altijd noodzakelijk. Als ontwerpbureau bieden wij verschillende oplossingen om ook uw website tot een succes te maken. U kunt zowel kiezen voor een totaal nieuw grafisch ontwerp voor uw website, maar ook kunt u uw huidige website natuurlijk laten restylen. Ook wordt natuurlijk zorg gedragen voor de hosting (technische plaatsing op het WWW) en het eventueel daarbij horende onderhoud van uw website. Ook kan voor u een passend bedrijfs-logo worden bedacht en ontworpen, welke u natuurlijk altijd kunt blijven hanteren. Uitgebreide statistieken , o.a. om bezoekers-aantallen te monitoren, zijn inbegrepen bij onze diverse pakketten.

 

Transparante tarieven & complete service

Ervaring leert dat het laten ontwerpen en ontwikkelen van een eigen website van de zelfstandige ondernemer of particulier vaak een té hoge investering vereist, zodat de kosten boven ‘het nut’ uitstijgen. Eénvoud en bedrijfsgrootte maken de formule tot een groot succes. Ik prefereer het dan ook om samen met de klant een eigentijdse en passende website te bedenken en te ontwikkelen, zodat een duidelijke en waarheidsgetrouwe weergave van uw bedrijf of object op Internet wordt geplaatst. De instapkosten en de maandelijkse kosten als laag zijn aan te merken bij Buytewech-OOST. Een aantal keer adverteren in een landelijk Dagblad is leuk, maar van zeer korte duur. Een complete website laten ontwikkelen daarentegen, kost u bij Buytewech-OOST per jaar wellicht minder dan een aantal keren adverteren in een Landelijk Dagblad. Een 'levenslange' advertentie dus, op het Wereld Wijde Web, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Tevens kan het voor u, of uw bedrijf, belangrijk zijn om nauwkeurige statistieken te kunnen bekijken van uw website. Met behulp van onze statistieken kunt u het aantal bezoekers per dag, per maand, per jaar, per land van herkomst (etcetc) bekijken. Statistieken zijn inbegrepen bij alle pakketten. Bij aanschaf van één van onze pakketten (m.u.v. het adverteer-pakket) krijgt u tevens een gratis Internet-verbinding, welke u zelf kunt installeren, zodat u m.b.v. een gebruikersnaam en password toegang krijgt tot het Internet. Op verzoek kunnen wij deze Internet-verbinding bij u komen installeren (zie uurtarief). Hetzelfde geldt voor installatie van eventuele e-mail adressen.

 

Gegarandeerd succes

Buytewech-OOST is er speciaal voor u, zelfstandige (horeca) ondernemer, MKB en/of particulier. Als officieel (reselling) Partner van Vuurwerk Internet kunnen wij een compleet en vooral kwalitatief product afleveren, met de betrouwbaarheid die u graag wenst. Vraag naar de verscheidene mogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld een vakantiehuis(je) of een ander object, wat u graag te huur wilt aanbieden, dan kan een eigen site op Internet wellicht een ideale manier zijn om uitgebreid te laten zien wat u aanbiedt, hoe het eruit ziet, de kosten, de ligging, een landkaart, het weer patroon…. Kortom, u kunt met een eigen website, duidelijker dan bij een advertentie, rechtstreeks uw doelgroep benaderen, zonder dat u daarbij (vaak) onnodige kosten maakt met, het versturen van fotos, telefoon etc. U hoeft geen domeinnaam te registreren, u krijgt een zogenaamde extentie, welke makkelijk bereikbaar is, en makkelijk is te plaatsen zoals bijvoorbeeld: www.mijnhuisje.info/'uwnaam. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wellicht heb ik U enigszins kunnen overtuigen van het nut, een eigen website te laten ontwikkelen, en kan ik U binnenkort wellicht van dienst zijn, of eventuele vragen beantwoorden. Bel ons vrijblijvend voor een afspraak of gratis prijsopgaaf.

 

Domeinnaamregistratie & zoekmachinepositionering

Particulieren kunnen via Buytewech-OOST ook een eigen domeinnaam laten registreren. Met behulp van diverse technieken werken wij vooral samen met de klant, naar een zo compleet mogelijke, maar vooral functionele website. Belangrijk daarbij is vooral de éénvoud, maar ook de bereikbaarheid van de website voor uw klant, denk daarbij aan de aanmelding bij zoekmachines (100+ inbegrepen!), startpagina's en andere door uzelf gewenste linksites. Aan de hand van eventuele statistieken kunt u nauwkeurig bijhouden hoeveel hits (bezoekers) uw website genereert, en zien wat de herkomst is van uw bezoekers. Tevens moet goed worden bepaald welke domeinnaam U voor uw website gaat kiezen. Een (te) lange naam, of een moeilijk klinkende naam is slecht te onthouden, en kan daarbij vaak verkeerd worden gespeld, zodat de website veelal niet wordt gevonden op het WWW. Samen met u moet er dus goed nagedacht worden over de uiteindelijke domeinnaam. Uiteraard bent u ook geheel vrij in deze keuze en kan ook een al bestaand domein worden ingericht.